Categorieën
Opslag

Het gemak om direct bij uw spullen te kunnen.

Als u op zoekt bent naar tijdelijk opslag dan zijn er tal van mogelijkheden. Opslag huren bij een verhuisbedrijf, een box huren bij een Self-storage bedrijf.

Heeft u ruimte op eigen terrein zoals een oprit of woont u in een rustige straat met voldoende parkeerplaatsen dan kunt u ook een box bij u voor de deur zetten om uw spullen tijdelijk op te slaan.

Deze optie wordt veel gebruikt voor als u aantal weken even de spullen uit bijvoorbeeld de woonkamer wilt hebben. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden waarbij een box aan huis ideaal is:
– De vloer wordt geschuurd
– Een nieuwe vloerbedekking
– De muren worden opnieuw geschilderd

Deze werkzaamheden nemen vaak mee dat hoe goed u de meubels ook afdekt er toch een mogelijkheid bestaat op schade. Met een opslagcontainer (box) op de oprit zijn uw spullen veilig en kan er doorgewerkt worden. Vaak zijn de kosten van het (herhaaldelijk) verplaatsen van de meubels van de ene kant naar de andere kant van de kamer qua man-uren duurder dan het huren van een opslag box.